“Ik zing mijn eigenwijsje”

In de 25 jaar dat ik in de hulpverlening heb gewerkt hielp ik vooral anderen en niet mezelf. Natuurlijk werd zo nu en dan mijn ego gestreeld door de waardering, maar dat bracht mij geen diepe voldoening. Het kostte mij uiteindelijk meer energie dan dat het mij opleverde. Het moment brak aan om mijzelf te gaan doorgronden. Te begrijpen waarom ik doe zoals ik doe en mijn angsten onder ogen te komen. Een periode die langer duurde dan ik ooit had gedacht. Ik begrijp nu dat wanneer je jezelf begrijpt in je diepste kern, je echt in contact komt met jezelf. Van daaruit anders naar het leven en de mensen om je heen kijkt. Het heeft rust en speelsheid gebracht en mij milder gemaakt. In het hele proces heb ik inspirerende mensen ontmoet die mij een kant lieten zien die ik nog niet van mijzelf kende. Ik weet nu hoe het is om doodsbang te zijn, maar ook hoe het is om mij zielsgelukkig te voelen. Ik noem mijzelf een geluksvogel.

 

Het was voor mij dan ook logisch om de ervaringen en inzichten die ik op mijn pad heb opgedaan door te willen geven aan jullie. Ze brengen je niet van A naar B, maar van A tot Z. Geen tijdelijke oplossingen, maar inzichten voor het leven. Inzichten die je in iedere situatie helpen om patronen te begrijpen en te doorbreken. Voor mij is het heel belangrijk dat de ander zich gezien en gehoord voelt. Ik heb een krachtige intuïtie die ik, samen met mijn werkervaring en persoonlijke ervaringen, hiervoor inzet.

 

Ik kom oorspronkelijk uit de provincie Groningen, dus ik beschik ook over een gezonde portie nuchterheid. Vroeger als klein meisje droomde ik van een carrière als zangeres. Ik zing regelmatig en zet het zingen ook in om mensen te helpen uit hun hoofd en naar hun hart te gaan. Even niet te denken, maar zoveel mogelijk te voelen. En vooral ook te lachen. Dat levert rust en ontspanning op waardoor je makkelijker tot inzichten komt en kunt loslaten.

 

Ik kijk uit naar jullie,

 

esther kruiter

 

Wie ben ik? En hoe is kruiterkontakt ontstaan?

Privacy statement

 Esther Kruiter | 06 48 55 02 54

Wie ben ik? En hoe is kruiterkontakt ontstaan?
Wie ben ik? En hoe is kruiterkontakt ontstaan?